25 February, 2012

Komediaa ja itkuiluelokuvia

Voi ei. Katsoin kaksi aivan älyttömän ihanaa elokuvaa. Love and other drugs  ja  The last song. Viimeisimmässä (The last song) itkin. Oikeesti itkin ! Sen jälkeen kun vessassa kävi peilin edessä naamaa näyttämässä niinniin juu olis voinu sanoo, että muodostin kehoninesteellä uuden amazonin sisterin olkkariin. Hehheh. Vikat kolme (3) varttia pillasin täyttä häkää. Eikä loppua näkynyt ku vasta lopputeksteillä-tyyylillä.......... Mutta sanonpa vaan, että toi Miley Syrus ei vieläkään sytytä. Joku siinä vaa on, kun nähdessäni hänet mun tekis mieli mennä muuttaa sen virnettä normaalimmaks. Anteeks. Hyvin näyttelijät onnistuivat. Etenkin isähahmo ja pikkubroidi. Pikkubro oli hyyyvin hellyyttävän näköinen ja oloinen kohtauksessa, jossa hän yksin tekee sitä ikkunaa kirkkoa varten (ja isä on jo joutunut sairaalaan) ja sanoo, että ikkuna on saatava valmiiksi että isä paranee ! Tuohon suuntaan menevä virke pahenti itkukohtaustani mielettömällä voimalla, en voinut asialle mitään. Samoin, kun isä kuolee ja Mileyn hahmo (nimeltään Ronnie) huomaa sen kaatuneesta vesilasista soitettuaan isän säveltämän pianokappaleen Ronnielle. Tuli oikein semmonen itkuraivarin sukulainen käymään ! Teki mieli huutaa ja lyödä laittaa : "Tämä on niin väärin, ei näin voi käydä hyvälle miehelle !!! MIKSII !!?"Mutta tuosta ensimmäisestä (Love and other drugs) sen verran, että varsin mainio. Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal roolinsa hyvin, miltei loistavasti. Itku kävi lähellä Annen esittämän henkilön yksittäisinä hetkinä mutta komediaksi minä tämän enemmin luokittelisin. Hauskoja juttuja löytyi, jesjes ! Muutamille jopa nauroi ääneen :>
Anne näytelee loistavasti Parkinsonin tautia sairastavaa Maggie-nimistä naista, johon Jaken näyttelemä Jamie rakastuu. Maggie on ensimmäinen Jamien rakastama nainen (VOIKO NOIN EDES SANOA D: ?!?!?! ), joka saa herran tuntemaan jotain irtosuhteita ja merkityksetöntä seksiä enemmän. Jesjesjes, hyvin miellyttävä elokuva-kokemus. Lämpimästi suosittelen näitä molempia elokuvia, vaikka tuo The last song saikin kriitikoilta aika tiukkaa ja huonoa palautetta. Itse piidin !


Ojdå, molempien elokuvien miehet muuten olivat hoothoothoothåååt ! Ihan tämmöinen pieni väli-information ! Puspusnus ja nyt nukkumaan rakkaudentäyteisin leffaputken jälkeen...... Veikatkaa villisti tämä yksinäisyyden tunteen määrä. Suorastaan mieletön, aivan käsittämätön. Murr. Itkin mun nyrkkiä vaste, oliko tuo sitten reilua...een tiedä.
Anyway, nyt nukkuu oikeesti koska huomenna Loviiiisa ja sitten leffoilemaan taas, jeij :3

No comments:

Post a Comment