05 June, 2012

Nyt olisi ylimääräistä

Suussa siis. Ah. Se tuska oli nopeesti ohi mut melkein itkin ja runnoin Petran käden. Sori. Nyt se tossa seuraa joka paikkaan eikä jätä rauhaan. Välillä pistää ikävästi enkä osaa syödä nyt mitään. Mun kieli ei mahu suuhun ja NYT mä sössötän. Peepu sano eilen, et välillä ei ees huomaa,et mulla oli tää koru. Cool. Mut nyt huomaa 8D Oon pälätelly ittekseni täällä mun kummitädin luona ja yrittäny saaha s-vikaa pienemmäks mut EI, EI TIETENKÄÄ ONNISTU.

Sitä tuskaa silloin ja NYT
Tossa se nyt on. Kuva on eiliseltä, koska arvasin, etten saa mun kieltä ulos ilman hirveetä energian kulutusta. Ja siihen mä en nyt just kykene, koska en oo syöny ku yhen puolikkaan keksin ja juonu varmaa litran vettä. Nälkä on. Ja ainii, kävelin eilen kuokkalasta keskustaa 3 km! \../. 
Varmaan käyn ostaa pilttejä kaupasta ja jäädytän ne ja sit murskaan! Muahha. Jääpilttiä. Mehhew. :3 Mutta mun pitäis ruveta nyt tässä pikkuhiljaa selviytyy jääkaapille ja suihkuun ja kotiin kyydittää mun pikkuveljee takasi tänne keskustaa. Voi tätä älykästä bensan kulutusta........ Anteeksi ilmasto, ympäristö....olen niin kovin pahoillani, vaikka sinusta en itseäni enempää pidä.2 comments:

 1. Ok.. siis MITÄ!?!?
  Sä hankit kielikorun! Autch. Se on muuten aivan varmasti vähän tiellä nyt koko ajan. Etkä pysty puhumaan täysin kunnolla pariin viikkoon -saati syömään kiinteetä ruokaa.
  = Kauneuden takia pitää kärsiä <3 ;)

  Ja toinen juttu: ONKO SULLA AJOKORTTI?! Härrekuud. Vai kyytsäsitkö sä Joonaksen skootterin selässä kapeen?

  Terveisin, hyvin pihalla. -A

  ReplyDelete
 2. Joo, tommosen hommasin 8D Mä tiedän, että tää tulee oleen hiton kipee kauan mutta otin tämän tietoisin riskin. Syytän kylläkin edelleen Petraa....... Mä en osaa sanoo ärrää :c

  JOO ON, MOPOKORTTI 8P LÄLÄLÄLLLLÄÄÄ! Juup, skootterilla kyytsäsin Joonasta pitkin Jyväskylää! \../.

  ReplyDelete