03 June, 2012

18. vuosi täyttyy tuota pikaa

Hyi, en mä haluis. Haluan olla vielä alaikänen. Täysikäsenä multa ootetaan kauheen vastuullista toimintaa...... Saavat kyllä oottaakin KAUAN mun kohalla. Oon varmaa vielä nelikymppisenäki tämmöne penska. Ääähähähäää, haluan nyt vain peiton, kamalasti syötävää ja hyviä elokuvia. Sitten voisin helpottuneena ja iloisena ajatella huomista, kuinka vanhenen.
MUTTA AJATELKAA, OON KOLMEN VUODEN PÄÄSTÄ 21. En kestä. Toi kuulostaa kamalan vanhalta. Mutta eipä siinä. Ehkä tää ikäkriisi tasottuu jouluun mennessä ja sitte tosta 18 vuodesta eteenpäi noi isommat numerot ei tunnu niin isoilta miltä ne nyt tuntuu. Hope so.

18.........            ._.
Sain mun pikuveljeltä synttärilahjan. Vansin aurinkolasit [heartheartheartheartheart] AS you can see..... Ne on punaset ja läpinäkyvät. Tommoset ruudulliset. Naminaminami. En millään jaksais oottaa, että tulis semmoset kunnon kesäkelit nii pääsis käyttää noit kunnolla (::::: On noi vaan ylisöpöt mun mielestä.

tuituitui
Sit vielä loppuun teille muutama biisi. Jes. Eka kuvastaa tän hetkistä oloo, kiiitos pilvet ja kylmyys ja ajoittainen sade...... Sitte loput on vaan tommosia, joissa on muuten tosi hyvät sanat tai sit ne vaan kuulostaa pirun hyvältä! Enjoy.

2 comments:

 1. Mä oon varmaan ihan samassa tilanteessa hieman alle vuoden kuluttua :)) Älä oikeesti ajattele noin pessimistisesti. Yritä etsiä hyvät puolet! =)
  Vaikkapa: Et enää ole riippuvainen sun vanhempien päätöksistä (ainakaan niin paljoa, ehkä ne hieman vaikuttaa, jos asut yhä kotona) + saat hankkia auton ja tietenkin kortin! :D
  Sulla on kyllä ihana veli!

  Hitsi tuo Paska kesä -kappale on tosi! ;D
  -A

  ReplyDelete
 2. No noi on kyllä tosijuttuja! Ja joo, on se :3
  JA TOI BIISI ON HUIPPU!

  ReplyDelete