21 January, 2012

Jos sulla on ongelma, puhu siitä

Pöö ! Miten teillä on lähteny tää vuosi ja tammikuu käyntii ? Meitsillä iha jees, vaikka paremminkin ois voinu :>> Tälle vuodelle on jo nyt ilmestyny pari tuholoistavaa biisii ;> Veikkaatteko, mikä on se toinen?
Hell yea, Robin - Frontside ollie ja sitten se toinen on ah-niin-ihana Train - Drive by. Omnomnomnomnom.
Mä voisin tähän väliin kertoo teille pikkusen asioita. Ekaks. Wanhat, hyi. Mä en ymmärrä, miks suostuin tommoseen julkiseen nöyryytykseen. Miettikää mulle mekko päälle, huhhuh. Jäädyttävää? Fuck yea. Mä en ole flirttailevaa tyyppiä ollenkaa, joten tuun kusemaa sen meiän oman tanssinkin siinä samalla. Uujee. Anteeks kaverit nyt siitä sitten. Heh.
Kattelin eilen Emma-gaalan, oujea! Oscareitten jälkee mun mielestä paras gaala, millä täyttää ilta. Chisu sai viiis Emmaa, wauuu ! Ja JVG yllätti oikeesti niin positiivisesti tulokkaana ja räpalbimulla c: Jesjes. Sunrise Avenue vähän jäi.... Petyin :<< Poijjaat nyt keskittykää! Ens vuonna kasa Emmoja hei ;)

Jos sulla on ongelma, puhu siitä. Mutta älä jätä sitä vaan tohon puhumiseen vaan yritä tosissas täysillä panoksilla päästä ongelmasta eroon. Jos tekee mieli polttaa rööki tai kaks, polta. Älä vaan sano, miten paljon haluisit sitä. Jos haluat tappaa ittes, tapa. Mutta älä puhu siitä huomionhakuisesti. Jos haluat, että sua huomioidaan oikeista syistä, tee jotain huomioitavaa. Jos haluut pärjätä koulussa, tee sen eteen kaikkes ! Jos haluut porukoilta enemmän vapauksia, ota asia pöydälle ja keskustelkaa siitä rakentavasti, äläkä pelkästää valita asiasta kavereilla.....miten paskoi sun porukat on ku ei anna sun olla. Jos läski ahistaa, älä kuluta energiaas ittesdissaukseen vaan alota urheilemaan (judojudojudo!) ja kuluta se sama energiamäärä ittes voittamiseen ja rakentavaan ja vahvistavaan. Asiat hoituu, ku sä haluut tehä niitten eteen jotain. Huomattu on itsekkin. Heh. Asennetta kehiin hei !

Noniin, huh. Sainpas ton ulos. Huaaaaah.

awwwwww moment :'>
miksei mulleki noi :<
Sitte näin, että moi vaan... Kärsin yksinäisyysmadennuksesta, eikä sitten ole yhtään kivaa :c Nomut luulis nyt, et joskus se munki vuoro tulee ^^ Ainaki siitä on kerrottu paljon satuja....
Nojoo, mut jatkan lauantaita :>>


5 comments:

 1. Ems kulta mussukkaiseni... En tiedä saanko ilmoittaa sun nimes, vai ootko sen jo itse tehny.:D
  Tykkätsä Robinista? Yllätys, ihan oikeesti. (:
  Jos sä ees harkitset itsaria kertomatta sitä mulle (niin autan sua rakas <3) niin saat tupenrapinat! ;DD
  <3
  Kaikki kääntyy vielä parhain päin 8)
  Hyvin ne tanssit menee! Järjestän sulla omakohtaisesti spotin sinne (: Jokainen prinsessa ansaitsee tulla huomatuksi! ;D

  ReplyDelete
 2. Apua!
  Siis en tieteänkään auta itsarissa! En vaan autan muuten!
  :D
  Inhimillinen virhe (:

  ReplyDelete
 3. Tykkäään :> Onko vikaaa ? >8(
  ja en mä ite harkitse mitään tommosta :DD:DDD kuhan vaa tommosta kirjotin ku pari tilannetta oli päällä tuttavan kohdalla ^^ ja ne tanssit tosiaan, huaaaaah........ ._.

  ReplyDelete
 4. Ei oo mitään vikaa (:
  Mä vaan että---- ääh, en edes yritä selittää mitä ajattelin, et ymmärtäisi kuitenkaan 8)

  ReplyDelete