04 July, 2011

Liikaa syksyä,

hyi. Liian syksystä. Okei, oli aivan liian kuuma tossa pari päivää sitten mutta kyllä nyt on kylmä. Nyt on kuitenki Heinäkuu, haloo. :D Onneks loppuviikosta toi lämpötila nousee taas lähemmäks kahtaviittä. Ei ihan vielä jäädytä.
Kyllä tiiän, että oon ollu hyvinkin laiska tän blogin suhteen nytten, anteeksi sitä. On ollut vain hieman muuta tekemistä ja ajateltavaa. Nukkunukin olen, vaikka lennosta on jo kaksiviikkoa.

weheartit.com
Olen lusmuilluit vain. Yrittänyt päästä timedifferencehangoverista(JET LAG niille jotka on ankeuksia ja muutenki tylsiä ihmisiä) yli. Kauan onkin kestänyt. Päälle vielä vetänyt muutamat suklaaöverit (no en oikeasti), no help. Nyt voisi jopa aloittaa kevenemisen. Jos saisi itsensä koulukuntoon.
Kehtaisi sinne asti mennä ilman, että ruumiinrakenne olisi muuttunut 20kg huonompaan suuntaan mun kohdalla. Joo. Kävin muuten juuri äsken pyöräilemässä yli 10 km. Alku näyttää ainakin hyvältä so far. Katsotaan kuinka pitkälle innostus riittää. Toivottavasti mahd. kauan, koska mä haluan kuntoa, kestävyyttä, lihasta ja NO-FAT.

weheartit.com
Kyllä, haluaisin itselleni kaverin, joka osaisi soittaa kitaraa hyvinhyvinhyvin ja laulaa vielä mukana. Sitten voisin istua vaan ja kuunnella. Se olisi kivaa. Kuka ilmoittautuu ? Sitten, jos vielä opettaisi mua soittamaan kitaraa kans.. "Isot" miesten hupparitkin olisivat vain mukava lisä. Mutta ne ovat pieni juttu. Minä hoidan sen söpöys ja ihanuus lohkon  n_____n  Vai onko joku erimieltä ? Ilmoita asiasta heti kommentilla "Oot aivan älyttömän rumakamalapaska. Mene maan koloon." Kitois.

weheartit.com
Joo, nyt oon happy. Pyöräilin tosiaan sen yli 10 km ja olo on aivan mieletön. "Mä tein sen!"-tunne on huikee ja sitä harvoin saan kokea. Niin vähän mä harrastan liikuntaa tai muuta vastaavaa. Okei, saatan tuntea tollei, jos oon saanu ratkastua jonkun tosi kinkkisen tietokoneisiin tai muihin elektroniikkalaitteisiin liittyvän tehtävän/ongelman. Musta tuntuu, että jotenkin tästä huomaa mun kiinnostuksen kohteen meibe..... Olenhan kuitenkin tekniikan ihmelapsi, kjeh. Ja perheen sisäisen IT-tukihenkilö. En voi mitään, jos saan asennettua kaiken kohdillee ja saan kaiken toimimaan ilman, että kosken ohjeisiin. Anteeksi vain.

weheartit.com
Olisinpa lintu. Voisin lentää minne vain milloin vain. Kukaan ei estelisi. Ei kyllä estele nyttenkään mutta silti. Olisi aika vapauttavaa kylläkin. Jajoo, noi kuvan hiukset olisivat ihanat. Tummat ja pitkät. Kelpaisi näiden lyhyiden ja maantienharmaiden hiusten tilalle. No, noita odotellessa ::)) Lukion toinen vuosikin ehtii alkaa jo siinä vaiheessa. Ja varmaan tapaan Jonin, viimeinkin.

weheartit.com
Yön pimeydessä varmaan katson leffan kaksi. Ja juttelen ihmisten kanssa facebookissa. Mikäs olisikaan sen mukavampaa. Huomenna ehkä hengaan kaverin/kavereiden kanssa. Saa nähdä, jos tästä talosta jaksan liikkua ^^ Epäilen muttaa :D

weheartit.com
Mulla ei ole miestä. Joku ihme huhu kiertää koko Suomessa kohta. Kaveri vielä levittää asiaa ^^ Joskus sillekin pitää selittää tilanne vähän tarkemmin. Joo. Voisin vaikka tästä mennä niillä ja kertoa asioita, joita se todellakaan tiedä. Ja ne sanomatta jääneet asiat on ne merkittävämmät, I guess..... Nomut, sittenku asia on selvitetty, kaikki loppuu :) And everything are just fine. Ja en tiedä miten toi englantilause kirjotetaan. Koittakaa kestää.

weheartit.com

2 comments:

  1. timedifferencehangover = jet lag -.-

    ReplyDelete
  2. jaksa nyt urpo pätee. mä en ole perehtynyt asiaan kamalasti ja ihan hjuumarilla heitin tommosen sanarimpsun tonne.

    ReplyDelete