03 July, 2011

Kowloon ja CitygateOutlet, ehkä palanen Disneytäkin

Disneyvohveli

Hei, kerronpa teille nyt jotain mitä mä olen unohtanu kertoa. Oli ehkä ihanain ja mieleenpainuvin kokemus koko Hongkongissa. And It was.... Disneyland. Johtunee myös siitä, että Hongkongissa oli niin paljon tekemistä, ettei postailuun jäänyt yhtään aikaan ! Mutta Disney jäi varmaan parhaiten mieleen koko reissusta. Siellä oli ehkä maailman ihanimpia vohveleita with cream and chocolate sauce... Ja niin, mukana oli myös vähän mansikoita.!
Laaksossa oli niin paljon kierrettävää sekä katseltavaa, että suurinosa itse laitteista jäi kokeilematta. Space mountain kokeiltiin ja pari veneretkeä (Viidakkoajelulta kuva alempana).

Hippo meinas hyökätä, huh !
Me käytiin tosiaan kiertämässä viidakkoa veneellä ja eikös noi villielukat heti meinannnu päälle hyökkiä. 
Onneksi ne oli niin koulutettuja, että säikäyttelivät vain ::)) Ajelulla sai kyllä varoa kameraa, ettei kastunut! 

Oli ehkä siis kaikkein mahtavin päivä tuolloin !

Kylmät väreet meni jo siinä vaiheessa kun astuttiin disneyjunasta ulos ja piipattiin oktobuscardit. Disneymusa soi taustalla, kun ostettiin liput. Voi, että oli upeeta ! Tulee niin ikävä sitä paikkaa :> Onneks kuitenkiin käytiin siellä kaks kertaa ;) ! Ja mennään varmaan ens kesänä taas....... Ehkä.

Mikki merihädässä, maybe not
Näin disneykokemukseni alkoi


Disneyparaati. Esiintyjät olivat ihania, kun katsoivat
suoraan kameraan  


Aa, nyt siirrytäänkin disneystä Kowlooniin ja paikalliseen shoppingmalliin ! Voi mitä kaikkea me löydettiinkään.. Ja H&M myy Hongkongissa niin paljon erilaisia vaatteita, kuin täällä Suomessa. No, Suomi tulee näköjään kaikessa jäljessä tai sitten täällä vain on ankeita ihmisiä käyttämässä ankeita vaatteita. Mutta, jokatapauksessa. Samalla reisulla käytiin Kowloonin korkeimman(?) hotellin juurella katselemassa. Ei hassumpaa. :) Ja päivä oli mainio sittenkin, vaikka aamulla hieman angstasinkin. Oli kyllä niin mun päivä, ettei rajoja. Mä löysin ehkä maailman ihaniman vihkon henk.kohtasen päiväkirjan pitoo varten, Vansin superihanat kengät ja Stanleyn Marketilta semmosen tosi söpön nilkkakorun. Sieltä tuli löydettyä myös semmoinen tosi kiva kesämekko. Tummansinistä ja punaoranssikasveja.
Keskellä korkein kowloonin (ainakin) hotelli
Oliko muuta. Kyllä, lähin sitten Beckyn kanssa tohon lähimoolille vielä ton ehkä maailman raskaimman  reissun jälkeen. Mut me juotiin ehkä kahet mango frappuccinot. hhaaaaaah ! 
Mango frappuccinot ovat siis semmoisia jäähile juomia mixed with mango passion fruit juice. Miksei Suomessa voisi olla Starbucksia ?!  Nomutta, ihanaa on. Ja ihanempaa luvassa ;)

Matka jatkui Kowloonista Centralin läpi kotopuoleen

Central

No comments:

Post a Comment