25 May, 2011

Vettä sataa tihuttaa

Voi tätä kaunista päivää........ Pilviä, voisipa sataa vaikka vettä. Ihan hauska siis olla skootterilla liikkeellä. Nomut se on pikkujuttu jos sataa, koska kuitenki kotiin menossa :) Kotona oliskin sit edesää pakkaamista, vaatteiden etsintää(, koska tosiaan joku on syönyt mun kesävaatteet, KAIKKI) ja pesemistä.


Suuntana Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue aka. Hongkong
 Hongkong tai Xianggang (kiin. 香港, xiānggǎng), (engl. Hong Kong Special Administrative Region), virallisesti suomeksi Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue Hongkong, on kaupunki eteläisessä Kiinassa. Nimi kirjoitetaan usein englannin mukaisesti muotoon Hong Kong, vaikka Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen mukaan oikea kirjoitusasu on suomeksi Hongkong . Hongkong tulee kiinankielisistä sanoista, joka tarkoittaa 'tuoksuvaa satamaa.
JA KYLLÄ, OTIN WIKIPEDIASTA.   http://fi.wikipedia.org/wiki/Hongkong

Hiemaan jännittää kyllä nyt, kun mennää veljen kanssa ihan kahestaan sinne. Kaikki ne lentokenttä systeemit. Huhhuh. Oon ollu Helsinki-Vantaa kentällä sen kaksi kertaa lähdössä jonnekin, joista toinen on tapahtunut niiin kauan aikaa sitten, etten muista. Mutta en minä osaa enää ees kävellä siellä voivoivoi. Auttakaa ja tappakaa. Äläkääpä sittenkään. Kjehkjeh. Heippa ja kuuulumisiin.

2 comments: