24 May, 2011

Kuvista ja fantaa


Den bästa glass.
Hauskasti kirjottelin kuviksen mainosanalyysejä kaks kappaletta, yhden elokuva_analyysin ja tein äikän näytelmäprojektin. Ja kuviksen ope ei koskaan edes saapunut koululle vastaanottamaan töitä. Aivan älyttömän kiva. Turhaan valvoin öitä töitten parissa. Nomutta sunnuntai oli kiva kirjotella jotain ihan ufosymboliikkajuttuja , joita sitten jalostettiin myöhemmin illalla kunnon lauseiksi ja kokonaisuudeksi. Siinä meni se sunnuntai. Ja maanantai yö meni samalla tavoin. Tosin äikän projektin ja leffa_analyysin kanssa. Ainiin, tein tosiaan ne historian itsenäisetkin siinä samalla. Ja aamulla tulostin ne, tajusin, että hitto. Puolet itsenäisistä puuttuu vielä : D Meni hy-
Det bäst mellanmål.
vin ! Eihän tässä. Jos vaikka tekis ne itsenäiset loppuun tnään ja antais huomenna Lappalaiselle. Sounds great. Ja arvatkaa huviksenne ! Mulla oli aivan jäätävän paljon tekemistä vielä sunnuntaina ja urakka tuntu aivan liian suurelta. Nii, mulla on enään tehtävä historian tarinatehtäväjuttu ja hissan itsenäiset. Ei muuta. Voi mite hauskaa !! Elämä hyvmyilee.
Maanantaina olis muuten Hongkongiin. Voi oikeesti. Ei aika voi mennä näin nopeesti. Sehän oli vasta ihan äsken, et lähtöön oli se kolme viikkoa : D Nyt onki päällä kamala pakkaaminen ja miettimine, mitä otan mukaan. Ja kun en ole se kaikista hoikin ihmispersoona (tottakai olen hieman perso kaikenmaailman herkuille) niin täytyy ne vaatteetkin valita vähän sen mukaan mikä piilottaa sen ylimääräisen talvikerroksen. :) Nomutta. Apua. Auttakaa.
Haluan uusia vaatteita. Ei ole ideaa hissan tarinaan. Tai aihe on jo valittu valmiiksi mutta ei mitään havaintoo mitä siitä kirjottasin. Huuuh.

Äikän opus ja korjattu marimekon penaali

No comments:

Post a Comment