05 February, 2012

Uuh, loverboy ja uutta bannerii ?

Moikka, oisko aika vaihtaa tota banneria ? Mulla olis tässä pari vaihtoehtoo, ja toivoisin teiltä jotain pientä helppiä bannerin valinnassa :3 Vaihtoehtoisin sisältyy myös tää mun nykyinen........ D:

Nykyinen banneri
vaihtoehto 1
vaihtoehto 2
Hieman poikkee noista aikasemmista bannereista eli tässä on käytetty
yhtä kuvaa yhden kerran. Sinänsä ihan mielenkiintoinen :3
vaihtoehto 4 siis
Nomutta däär ! Olkaas hyvät ja jos viitsisitte vaivautua jättää mielipidettä bannereista? Olis ihan ok :> Koska sitten teiän ei tarvitse antaa silmienne kärsiä mun tuhovanhasta bannerista tai uudesta yhtäjärkyttävästä ::))) Myöhemmin illalla jotain muuta kivaa postailtavaa, maybe. Jos jaksan käydä kuvauttaa itseäni pihalla eiku mitääää.... Luontoa siis olen menossa kuvaamaan :P
Hehheh, poden appelsiini-, pannukakku- ja ruoka(ylipäänsä)humalaa. Ja mä olen toipumassa morsosta :> Tiedoksi kaikille niille, jotka saattoivat olla huolissaan "MINÄ VALLATA EMMAN PÄÄ ! t. morso"-operaation etenemisestä. Valoa kohti olin jo menossa (olin siis morsoutumassa!!) mutta jotenkin sain kuin sainkin sen köyden päästä kiinni, minkä avulla pääsin takas normiworldiin :3 I'm back, jos teitä kiinnostaa !

Arvatkaapas muuten mitä. Leikkaan hiukset. Juu'u. Juuri ennen hiihtolomaa, hahhaa ! Jaa, että minkänäköseks ? No näätte ton mun keskimmäisen banneriehdokkaan (vaihtoehto 2)... Ton näköset niistä pitäisi tulla :> Saatan yksinäistyä koulussa tän tempauksen jälkeen, mutta minkäs teet. Tykkään noista lyhyistä. Ja varmasti leikkaan ne :))))))))
Ja kaikista parasta on se, että pääsen samantien Helsinkiin totuttelemaan mun uusiin hiuksiin :3 Jeijjj, tykkään Nillusta, Antzista ja Lillukasta niin kovin, että niitten kanssa haluan viettää aikaa paaaaljon ! Antzilla on muuten synttärit siinä lomaviikon aikana.... Hmm, mitäs mä tänä vuonna keksisin ? Viime vuonna, vein herralle eräästä superihkusta suklaapuodista ostetun kitaran ! Se oli herkullinen lahja se. Ja kuulemma oli oikeestikin hyvää :'> Tänä vuonna vois varmaan viedä jotain yhtä mukavanhauskaa ! ^^

Tähän on hyvä lopettaa :>


7 comments:

 1. Sähän oot kirjotellu :O
  En oo ehtinyt kommentoida ollenkaan, kun merkintöjä tuli taas tiuhaa ::D
  Ota hei se neljäs banneri, mä tykkään siitä <3 :>
  Jes! Sä tuut näyttämään hyvältä (8 sulle vaan yksinkertaisesti sopii lyhyet hiukset :D Ei sillä etteikö pidemmät sovi, mutta oon lyhyiden kannalla ::)

  ReplyDelete
 2. ps. Ihana teeman muutos <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos <3 Toi nelonen on hieman semmonen "hiinä ja hiinä", että tykkäänkö siitä vai en ::DD Ja aattelin tän värin vaihdoksen suhteen sillei, et tumma on aika angst enkä oo ite semmonen "viiltelen ranteeni aamuin illoin"-tyyppi ^^ Enemmänkin semmonen "uujee, elämä on ihanaa.... happyhappyhappy! 8DD"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä siitä tulee semmoinen hyvän fiiliksen kuva (8 Ei mitään angsti meininkiä :D
   Just tuo kesäinen teema ja sun ihana hymy <3 ^^
   Sitä paitsi tuo teksti on weikeä :P Aivan ihana.
   Mä haluun että sä otat sen! *polkee jalkaa* ::DD

   Delete
  2. Hehhe :P Asia pistetään harkintaan !

   Delete