25 September, 2011

"rakastan, rakastan ! "

Arvatkaa mitä ihanat?!
Ostin perjantaina ehkä elämäni ihanimmat kengät.!!! Hiiih. Kahdet talvikengät bongasin tosiaan Aleksi 13 kampanjatuotteiden joukosta. Molemmat kenkulit ovat MIGANTin ja mielestäni aivan supersöpöt. Sisältä löytyy tosi pehmone teddyvuori (paha mennä sitten sanomaan onko se lämpöinen talvipakkasilla, vaikka siltä näyttääkin). Sisäsivuissa vetskarit. Nilkkuriversiot ovat ruskeat perusnauhoilla edessä ja saapasversiot ovat mustat koristevetskarilla. Tänks mama.







Tiikkarissa oli judoleiri. Lauantai-sunnuntai + oman seuran järjestämät talkoot ennen(järjestelyä, kioskin luomista ja tatamin tekoo) ja jälkeen(tatamin purku, kioski tyhjäks, roskat pois). Porukka oli loistava ! Muualta tulleet majoitettiin Multamäen leirikeskukseen. Yövalvojiks sinne lähti minä, Noora ja Osku. Sinne tuli illaks hengaa Tiitu ja Jere.... JERE ! Loistava tyyppi. 8)) Ollaan jo periaatteessa jo lapsesta asti tuttuja ^^
Toi leiri oli tosi hyvä mullekin olla siellä(vaikka olinkin vaan kattomassa...), koska tutustuin meiän seuralaisiin teineihin paremmin ^^ Nyt reeneissä ei oo pelkästään Tiitu. :> Joonaskin on varsin mukava tyyppi, samoin Tommi. Kaksoset nyt tunsinkin ennestään ^^ Paitsi Neaan tutustuin nyt vkonloppuna taas ! Parasta. Heh.
Nyt taas kotona, ihan kiva. Hieman ehkä tylsää.... Jos tiitu ei voi olla tnää enää, nii pelaan sitten varmaan Battlefieldiä. Äääääää..............

Mä löysin Chisun ja Sunrise Avenuen uudestaan ! Tykkään niin älyttömästi. Samun ääni on jotenkin niin erilainen sitten kuitenkin, vaikka onkin periaatteessa aika samanlainen.....
Ja Chisu vaan on niin ihku ! ;----) Tekee ehkä upeinpia ja ihanimpia kappaleita sanoiltaan ja melodioiltaan. Ah, niitä on niin ihana kuunnella. Chisun ääni on ihanin.
Ainiin, Hurts on aivan ihana kans ! Laulaja Theo (Hutchcraft), purrr. Ääni on aika superihana ja biisit on kaikinpuolin loistavia. Arrrrr, rakastann!

Olikos muuta? Nototaa, mun päivä meni niin perseelleen heti, kun tulin himaa leiriltä. En oo saanu tehtyä mitään. Ollu vaan koneella. Ja seurannu samalla Voicee mykistettynä. Taustalla soi Chisu ja Sunrise Avenue vuorotellen. Tsiisös. Toivottavasti pääsen pian sinne Helsinkiin, koska siellä tosiaan on tekemistä, ah !
Kusahti tämä päivä nyt kyllä, kun kotiin tulin, mur.

"Mä tarvitsen mun haavoja
syviä ja suolaisia
kun mikään ei tunnu miltään
kipu korvaa ystävää"

Koitan keksiä vielä illalle jotain älykästä tekemistä. Ehkä Battlefieldiä. Ehkä soitan jollekin kivalle ihmiselle ja pyydän sen ulos mun kanssa tekemään jotain. Mä kuolen muuten tähän tylsyyteen mikä iskee ikävästi tollasen vauhti&meininki_vkonlopun jälkeen. Samankaltanen ankee tunne tuli riparin jälkeen. Tuttu tunne siis eli eiköhän samat keinot tepsi tähänkin tylsyyskuolemamasennukseen. :-)

Voisin jatkaa tästä koneelta pianolle, soittaa muutaman biisin ja siitä sitten tekemään jotain tyhmää. 
Odotan syyslomaa, siihen on enää 21 päivää.!
Mä rupeen puhelinterroristiksi nytten. Tiitu on hyvinkin ankea, ei halua tehä mitään. 

Moikka !

No comments:

Post a Comment