29 September, 2011

Arkea, tylsää hiirimäisyyttä

Mä opin tnää juomaa peruskahvia. Yay ! Oon mä sitä lattee juonu juu mut nytte ihan oikeeta peruskahvia ::D Hihi. Ei ollu ees pahaa oikeestaan. Totuin siihen makuun suht nopeesti kuitenki ^^ Oonpa ylpee ittestäni.
Tän postauksen sivutarkotuksena on kertoo mun supertylsästä arjesta.... Hiirimäisestä arjesta; harmaata ja pientä.
Päivittäinen näky
Ehkä suurimmat elämäntäyttäjät on koulu, valokuvaus ja musiikki. Valokuvaus löytyin vuonna 2008, kun sain mun ensimmäisen kunnon kameran, jo muumioituneen Canon EOS 450D:n. Musiikki on ollut mukana elämässä jo pienestä... Aloitin Aqualla ja siitä se kehittyi. Nyt kuuntelen biisejä laidasta laitaan (suunnilleen) ja soitan pianoa. Jotain kitaran sointuja osaan rämpyttää hyvin heikosti. Koulu. Sinne on raajauduttu jo 10 vuotta.Pari kuukautta sitten lähti 11. vuos käytiin.

Kahvia ja ruokaa
Mä oon löytäny mun elämään yhden uuden piristeen; kahvin. Ruoka on ollut aina yks intohimo ^^ Näkee mun vartalonrakenteesta jo............ Kuvasta muuten, mä rakastan Kiasmaa. Oon käynyt siellä pari hullua kertaa, ja ne näyttelyt on ollu aivan ihania ! Oon muuten menossa Hesaan taas syyslomalla, voisin siis pistäytyä Kiasmassa tsekkaamassa taas mitä sieltä löytyy. Ja, koska oon alle 18 vuotta, pääsen sinne ilmaiseksii ! Yay. :------)
Musiikki
Musiikki nyt vaan kuuluu mun elämään aina. Mä kuuntelen päivittäin musiikkia jossain muodossa, soitin sitten pianoa ite tai iPODista. Ei sillei oo väliä miten mä kuulen/koen musiikkia, kuhan vaan mä saan päivittäin sopivan annoksen. Voiko musiikkiin jäädä koukkuun niiku huumeisiin? Jos voi, niin mä oon jääny pahasti.

=================
Vanhemmalla iällä miehet haluaa naisen vain sen takia, että ne saa ruokaa ja puhtaan kodin. Muuta ajatusta niillä kusipäillä ei ole. Ei, mulla ei oo omaa kokemusta, koska olen vasta 17-vuotias untuvikko. Okei, saatan ehkä hieman yleistää mutta mulla vaan on semmonen paskamaine aavistus miehistä. Nyt joku mies sais tulla ja osottaa mun aavistukset niin vääriks. Mä odotan. Ei mulla ole mikään kiire :D
=================

Asiasta kolmanteen eiku neljänteen... Paitsi, että te tiiätte tän jo. Mä oon siis syyslomalla menossa sinne Hesaan (yay!)...... Mietin tässä, että olisiko teillä mielessä ilmaisia tai hyvin halpoja huveja sinne? Ehdotuksia otetaan vastaan :----) Mulla oli mielessä jo se Kiasma ja leffassa (EHDOTUKSIA MIKÄ LEFFA?!) vois käydä...... Ja, jos varaa on niin ehkä Fazerilla aamupalalla joku päivä. Muuta mulla ei oikeastaan ole. Voisin toki tehdä pienimuotoisen syyskävelyn Roihuvuoressa ja napsia syksyisiä kuvia ja lisäillä niitä blogia piristämään viikon mittaan. Just can't wait ! Mä nään mun rakkaita pitkästä aikaa!

Mitä mieltä ootte, jos on tämänkaltane tilanne:
Joskus kesällä poika teki tytölle harvinaisen selväksi, että ovat vain kavereita keskenään. Sitten kolme kuukautta myöhemmin leirikeskuksessa yövalvojina olivat noi samat tyttö ja poika ja poika käyttäytyi normaalisti... Niinkuin kaveri yleensäkin. Illalla poika hieroo tytön selkää, tyttö nukahtaa sängylle, poika käyttää tilannetta hyväksi ja itsekin "nukkumaan" ja "hyökkää" tytön kimppuun. Tyttö, joka edelleen luuli, että he olivat pojan kanssa vain kavereita heräsi yöllä siihen, että pojan käsi oli tytön housujen takataskussa. Tyttö lähtee hienovaraisesti sängyltä ja menee omaansa. Myöhemmin seuraavana päivänä poika laittaa tytölle viestillä vilpillisen ja vilpittömän anteeksipyynnön.
Mikä olisi oikea tapa reagoida?


Tää viikko on mennyt niin susille. Mä en oo päässy vielä kertaakaan reenaamaan, koska oon ollu vähän kipee. Mä niin toivon, että en saa sitä Hongkongilaista superpöpöö taas, siltä vaan tuntuu mahassa. Kaikki heitot, ukemit.....huuuuuuuh. Ei tee yhtään mieli. Ajatuskin siitä pyörimisestä saa huonon olon. Onneks kuitenkin porukat on päästäny mut seuraamaan reenei :-------) Katsomallakin voi oppia. Tänään mä aion osallistua mutta sillei tosi kevyesti. Voi tosin olla, ettei olo oo kummonen reenatessa ja pistää juomaan vettä ja istumaan tatamin laidalla. Huoh. Tää olo vois niiku loppuu pian ! Mulla on jo ikävä reeneihin ! Mä voisin kävellä reeneihin nii sais ees jonkilaista liikuntaa kerran ei reeneihin voi osallistua kunnolla ;____;.......
Voi oksennus. Oksettaa jo ajatuksin ruuasta. Mä en oo syöny vielä mitään, koska ei pysty. Miten hemmetissä mä kykenen olee reeneissä?! Huuuh.

Mulla enää mitää vuodatettavaa, huomiseeen

Pus.

3 comments:

 1. voisitko tehä joskus kysymyspostauksen?:)
  ja mitä tarkotat tolla tytön ja pojan tilanteella, onks sulle käyny noin... :/?

  ReplyDelete
 2. Anonymous: Mitä tarkotat kysymyspostauksella? :o
  Ja joo on käyny. Olis kiva saada vähän mielipiteitä, että onko sillä kusipääpojalla oikeutta tehä ees tollee ja onko se sitte oikeesti kusipää :D...

  ReplyDelete
 3. siis sillein että laitat jonku ajan mihin mennessä lukijat saa kysellä sulta mitä vaan ja sitte vastailet niihin :) siis tietty ei mihkään liian henkilökohtaseen tarvitse vastata.

  ReplyDelete