24 June, 2012

professional party people

Morjes. Katottiin just porukoitten ja veljen kans elokuva; In Time. Sanotaanko näin, että elokuva oli varsin viihdyttävä mutta jotenkin kuitenkin yksinkertainen? En oo vielä saanu pohdittua, miks se oli niin yksinkertasen tuntunen mut eiköhän se tässä tuu vielä mieliin 8D.....

Mutta mua lagisuttaa nyt niin paljon. En ymmärrä, mikä muhun on nyt mennyt. En oo jaksanu kunnolla ees ottaa kuvia muutenku vaan noista parista juhlakerrasta tällä viikolla aikasemmin...... No voisin laittaa pari jo_muokattua kuvaa.

Tossa heti ekana kaks kuvaa liepeeltä. Eli aikajaksolta MA-KE. Sitte kolme vikaa kuvaa on Petran luota, kun hieman juhannusta juhlimme (8 Mukavata oli, vaikka mä nyt väsähin ihan kesken tollon perjantaina.......... Mutta hei, tosta ei sitten puhuta, käyks :) ?

Petra, meiksi ja Paju, hyvissä oltiin ma-ti_yönä......

.... Mut me oltiin ti-ke_yönä vielä paremmis
 Nää ti-ke_yön kuvat on jotain niin kauhian kauniita. En ymmärrä miten ollaan saatu noinki onnistuneita otoksia. Hehhe. Ma-ti_yön kuvat oli hiukan älykkäämmän näkösiä, ehkä. Taino ainakin, johonki pisteeseen asti :D Simpun puhelimessa saattaa ollaa semmosta silmiä raiskaavaa kuvamateriaalia, että ne mä jätän ihan suosiolla sinne puhelimeen, enkä ees siirrä mun koneelle.
Muttajoo, sittten noita perjantain kuvia parimuutamakolme.
Sitte tää on jo juhannusperjantailta, meikä Mirka ja Petra
 Kyllä huomaa eron näissä kuvissa noihin Liepeen kuviin. Oltiin vähän fiksummassa kunnossa juhannus. Jeah. Kuvat oli jokseenkin jopa onnistuneet. :3 Ja tosta perjantaista vielä sen verran, että voisin ottaa ton millon vaa uudestaan. Ehkä vähän isommalla virvokemäärällä mutta toi oli hyvä :)
Me ollaan helvetin seksikkäitä, eiksje? ;)

Ja sit joo, Mirka (8
Varmaan muuten katotaan Kauna3 tässä veljen kans. Ihan sillä, että varmasti nukuttaa ens yönä. :) Mutta mun on pakko saada tietää mitä sille kiroukselle käy. Loppuuko se vai jatkaako se tappamista. Kiinnostavaa.

5 comments: