26 June, 2012

All day, happy day :)

Yeah. Opin eilen ajamaan autolla taino.....peruuttelin ja ajelin meidän pihassa. Hauskaa oli, enkä muuten ajanu meiä audia tolppiin (8 Jaja sain jopa kehuja meiän äitiltä ja iskältä, et hyvin meni. Whiii! Aion lähtee ajelemaan taas tässä kohta, kunhan saan tämän postauksen valmiiksi.... IIIIGH, eli en varmaan koskaan 8D

Myönnän, saatoin näyttää tolta^ , kun tajusin, että onnistuin peruuttamaan :D Vähäse retard mut pitäähän sitä vähän ollakin C: Jeejee. Surffailin tuolla weheartit.comissa vähän enemmänkin ja hihi, löysin kamalasti söpöjä kuvia. En viitti laittaa niitä kaikkia, koska niitä on varmaan yli 20 8D säästän vähän tilaa, eikä teidän tarvii lukee/kattella mun juttuja pitkään :3 Laitan niitä vaikka seuraavaan postaukseen lisää, hohoo.

Mun on aivan pakko jakaa yks kommentti kaikkien kanssa. Siitä tuli jotenki tosi jännä olo, kun oli muutenki just heränny (ja joo, piti käyä kattomassa omaa blogia, et onko tullu uusia kommentteja 8D). Kommentin oli luonnollisesti laittanut anonyymi (millään muulla nimimerkillä ei mun blogissa kommentoidakaan......): "onko petra sun tyttöystävä :)". Haha. ((::::. Mulla ei oo sitten mitään tietoo, että kuka ton kommentin laitto :D. Olis kyl ihan mielenkiintosta saada tietää (winkwink!)...

Muttajuup, näitä^ tilanteita sattuu surullisen paljon.... Mulle ainakin :D Aina tietyssä porukassa. Olin esimerkiks Laukaassa lauantaina ja hehhe........... Ainakin mulla oli tosi kiusalline olo. Ei tosin ihme, koska toiset melkee parhaita kavereita pälätttää ja mä yksin istun puhelimen kanssa sängyllä ja selaan facebookia. Okei, myönnän. Oon tosi ulkona koko porukasta koska toi tapaaminen oli ensimmäinen 2 kk eikä olla oltu yhteyksissä mitenkää ihmeemmin (paitsi juteltu tompen kanssa joskus). Mut sillon olin vähän "owwww, this is so awkward :)"

 Toi saattaakin olla totta. Taino eihän nykyään voi oikeen luottaa kehenkään täysin 100%. Jotenkin mulla on se kuva. Aina jossain vaiheessa ystävyys katkee, PÄNG. Ja sit vaan jää tyhjän päälle, ku semmone luotettava ihminen, jolle kerto lähes kaiken, lähtee sun elämästä. Mut eihän sille tietenkään voi mitään. Tosin, tää saattaa olla hieman pessimistinen tapa ajatella asiaa. (kiitos tiitu tästä mielipiteestä mikä nyt on jääny mietityttää mua C: )

Voihan apinankukka. Mulla on kamala nälkä ja se vaan pahenee kun kattelee youtubesta sketsejä ja äää, nauran. Hyiphyip. Ärsyttävää.. Ehkä mä meen kohta katteleen, jos vaikka grillais jotain pihviä tai makkaraa :3 Namnam. Sit vois mennä tosiaan sinne ajamaan, koska tää postaus näyttää valmistuvan hyvissä ajoin. Jaij! Mulla muuten alkaa ajotunnit piakkoin, koska huomenna vika teoriatunti enne ajotunteja. Tai siis kun on se tietty määrä teoriatunteja pakko käydä ennenku voi lähtee ajamaan. Pääsen ajaa ehkä jo tällä viikolla. Tai sitten vasta ens viikon jälkeen, jos nyt oon menossa tonne Loviisaan mun pienimmän isosiskon luo C: 


OMGOMG näin pippelin.
eiku heippa :)

No comments:

Post a Comment