06 May, 2012

VOIJES

Olenpas taas onnellinen 8D Tää päivä meni kaikin puolin hyvin, etenkin mun pukeutumisen osalta. Näytin suorastaan söpöltä! Tossa mun vieressä muuten on mun pikkuserkku ja seki on ihan oksöpö tos :3 Mutta, kuten olin kertomassa ehkä.... MUN PÄIVÄ OLI HYVÄ. Kerrankin.

 Ton asuonnitumisen jälkeen oli ne pippalot, joista sain ihan jees kuvia! Saatan laittaa yhden hyvän kuvan velihopeasta, jos saan muokattua sen ajoissa :P Muttamutta, sitten kun vieraat oli lähteny ja siskotkin kotejansa kohti, minä asetuin mukavasti tietokoneen ääreen ja aloitin urakan. Urakan, jonka tarkoituksen oli puhdistaa mun facebook-profiili. Urakan, jonka alkuperäinen ajankohta oli ollut jo viime vuonna mutta "unohdin" sen. Mutta nyt se vihdoin onnistui. Poistin 169 kaveria. Toivottavasti eivät tule takaisin.
Sitten tässä olen minä iloisena, kun asuani kuvattiin. Taino tota paita-osaa. Sitten sain kauheesti kehujakin ihmisiltä, että näyttää siltä kuin olisin löytänyt itseni jaja, että hyvältä näyttää :3 Tottapuhuen, ekaa kertaa elämäni aikana tunsin itseni kotoisaksi vaatteissa. Tommone vähä poikatyttö ehkä. Olen happiii!

Sain muuten musta ja pikkuveikasta ihanan kuvan. Senkin laitan tänne, koska meistä ei vaan saa semmosta kuvaa 8D Mut nyt meistäki on tullu kavereita, jAIJ!
NOOOOIN!
Tääki kuva sai kauheesti huomioo osakseen kun mun kamera lähti kiertoon...... Ihmiset halusivat välttämättä nähdä tän päivän kuvat ;)


TÄN PÄIVÄN SANKARIIIII !

No comments:

Post a Comment