01 March, 2012

Kun me ollaan kahdestaan

HELL YEAA,  THE LION KING IS THE BEST
NO EXCEPTIONS
Kaks päivää menny sisätiloissa ja hypin seinillä. Huomenna hengaamaan kamppiin blogissani jo kuuluisiksi tulleiden Fortumjätkien seuraks. Jos ne nyt siellä olis vielä :> Smarketista käyn ostaa Dr. Oetkerin suklaavanukkaita ja einespitsaa ja siinä sitten niiden kanssa samalla penkkirivillä istuskelisin. Elämätä tämä on. Kamppinuoreksi muuntaudun. Ainoa ero on, että olen ilman kavereita siellä. No friends, no money, just me and my phone and food.

Katselin tän päivän elokuvia ja yksi niistä on vieläkin kesken kun asunnon nuorin asukas saapui kotiin. Titanic siellä DVD-soittimessa odottaa minua, että katsoisin sen loppuun. Mulla on vielä puolet näkemättä :> Hehhe, en tiiä miten kestän katsoa tota leffaa loppuun.... Pillaan satavarmasti siinä vaiheessa kun Jack kuoleena painuu veden alle. Voiei voiei voiei.

SOOO CUTE MOVIE and SO LOVABLE

OHMYGOD, MASTERPIECE
Titanic on ehkä yks upeimmista elokuvista, minkä tiedän. Leonardo Dicaprio on aivan älyttömän ihanana jaajaaja voisin mennä sen kanssa naimisiin. Taino jos saisin edes pienen pusun :3 Herra on niin nam. Nykyäänkin vielä. Voivoivoivoi, miksen minäkin siis.? Taiehkä se täydellisenä oleminen on tarkoitettu vain julkkiksille ja tommosille namnamnam-tyypielle. Pöh, julmaa on maailma mutta pakko sitä on kestää ja elää sen mukaan..... Ei kyllä kiinnostais.

hothothothothot Leonardo
Alone all day long. Ei ole ihmistä kenen kanssa pillaa jotain leffaa tai syödä mässyä niin tuhosti että vois oksentaa sen toisen päälle. Ei oo ketään, kuka pitää mun hiuksia ylhäällä, ku oksennan umpikännissä alkomahooleja ulos. Ihan yksin nukun vielä kolmekymppisenäkin. Hehee. Okei, seurana ehkä koira tai kaks. Mutta youu know ?! Älkää sitten tietäkö/ymmärtäkö...... D:
Anyway, life goes on......also without men. Quite overrated but still I want to have one. Idk why.

Hakuna matata

Heiheihei.. Voisin lopetella ja kirjoittaa siihen oikeaan päiväkirjaan vähän henkilökohtaisempia ajatuksia. En nykyään melkein koskaan ikinä ehdi sinne kirjotella mitään, koska aina poikkipuhkiväsyny päivän jälkeen. En ole nyt lomallakaan kirjoittanu sinne ku ihan muutaman yhden sivun mittasta juttua, hyi mua. Voisin siis viettää loppuillan sen kirjasen parissa parin stabilon kans.

No comments:

Post a Comment