27 December, 2011

Musta ei oo aleshoppaajaks

Ja tää mun uus tuoksu on tosi miellyttävän miehekäs. Tänksit kuuluu sokkarille 8))
Mä en pääse tästä mitenkään eroon D: Tuntuu, et minne meenki ja kuinka kauan oonki ulkona nii tää haju ei lähe minnekään. Tuli käymään mutta päätti sitten kuitenki jäädä pidemmäks aikaa. Noei tässä mitään vikaa.. Ja, jos ei ois maksanu sitä 65,- nii oisin voinu jopa ostaa sen tolle pikkubrooooollle 8)) Oisin päässy nauttii tästä all day long... Koko ajan. Uujee !

Muttamutta.. Tänään tuli huomattua. Musta ei oo aleshoppaajaks. Kaikki se ihmismassa mikä mun eessä, takana, sivuilla vyörys ympäri liikettä oli niiiin ahistavaa D: Olin Ginassa ehkä 15 min ja lähin menee. Kirjastossa kun kävin, oli kovin kivan rauhallista ja hemmetti ku se yks mies meinas viedä mun pienet rahani :c Mut sain ne puuttuvat 15 euroo takasi ku ilmotin asiasta, huaaaah :>:>:>:>:>:>:>

Ainut paikka mihin suostuin upottaa hieman rahaa oli Submarine, omnomnom ne paninit 8)) Niin herkkuja. Ja sitten joo, taisin tukee Fooooorumin kauppaa ostamalla tirpin. Njuu. :D:D:D Lopun aikaa lagailtiin ja lagailtiin. Sain kahvia ja kyydin kotiin, jeij. Ei tarvinnu kävellä yhtään ylimäärästä, JES !
Vietän lopun iltaa hauskasti koneella, syöden, juoden ja nukkuen :3 Whoepee !

Btw, ootatteko Uutta Vuotta !?
Meitsi ainaki.

Gooooogletin

2 comments:

  1. mitäs uutena vuotena aiot tehä? :)

    ReplyDelete
  2. No siis aion olla iha kotona mut se porukka vaan tekee Uudesta Vuodesta niin superparhaan c: Ei siis mitään sen kummempaa, kuin vaa lagailuu, ah !

    ReplyDelete