19 October, 2011

Raw fish and Kiasma


Moi tyypit !
Googletin sushia
Arvatkaa missä kävin tnää lounaalla..... ;) Siellä tarjoiltiin raakaa kalaa ja oli "puikkopakko". Kyllä, sushia syömässä kävin. Aluks ajatus raa'an kalan syömisestä eto pikkuisen vain mutta kun sain ekan palan suuhun, mua ei pysäyttäny mikään. Sushi on aivan kohtuuttoman hyvää.! Omnomnomnom.
Lounaan jälkeen mä raahauduin Kiasmaan tsekkaa mestat ja näyttelyn. Näyttelyssä oli hienoi, semi_hienoi, huonoi, laimeita, huikeita, kohtuuttoman upeita töitä. Oli kyl tosi hienoo käydä kattoo se näyttely läpi c: Eikä siitä aiheutunut mulle minkään näkösii rahallisii tappioita, koska oon alaikänen eli pääsin Kiasmaan ilmasiks, yeah !
Kierroksen jälkeen mä kävin cafe Kiasmassa purkamassa mun ketutuksen (jalkoihin sattu ja janotti ja oli tosi jännä nälkä) semmosee überhuikeeseen vihkoon ja juomassa Caffe Latteeen c: Omnomnom! Herkku, en kestä miten elämä voi yhtäkkiä olla niinkin ihanaaa !


Kiasman tarjosi.... Google kuvahaku
Hei urpot.... Miks ootte offlinessa just sillon, kun mä olen koneella? Tiitukin, sinä siellä vaan tyylii nukkumassa :c Ootte kyllä harvinaisen ankeita. Murmur. Olis ollu hauskaaa chattailla...mutta ei sittten :'''''((((( Antaa olla, joillakin on tosiaan se elämäksi kutsuttu juttu. (Kommentoit, jos et kuulu noihin kyseisiin urpoihin !)

Anyways. Käytiin tnään saunassakin. Ui vitsi, miten se tuntu hyvältä tappaa ittesä sinne. Parasta oli se, ku kaulassa ollu koru kuumentu niin paljon, että se melkein hohkas punasena ja iski muhun heittotähti eli siis tosiaan pisti. Hmmmmm........ Nam. Mutta ihanaa oli. Saunan jälkeen meillä oli illallinen; ite tehtyi ranskiksia ja semmosia leipärillissä tehtyi leipiä, omnom. Niin nam ! Te missaatte niin paljon olemalla meiän perheen ulkopuolellla c(: Hähää. Enmä kyl ehkä kestäis jakaa tätä nautintoo teiän muitten kanssa ^^


Jimmy eat world - Sweetness

Sori, että tästä postauksesta tuli semmonen tyylitön päivästä_kertomispostaus !! Ketä haittaa tämä nostaa käden ylös nyt (=kommentoi asiasta!)...... Um, mulla on harvinaisen pallo_olo. Oon kyllä syöny tnään ihan koohtullisen paljon. Ehh. Reenit on jääny ny välistä eli en saa kulutettuu pois tätä määrää mitenkää. Yhyy. Toivottavasti tunnistatte mut sittenku tuun back from Helsinki. :>
My lovely monkeyfriends... Are you eating bananas ? Wut. Älkää kysykö. Oon nukkunu liikaa. Kuus tuntia on nukkumattomien öiden jälkee niin liikaa, että huhhuh. 8D

Mulla vaan aina tulee tommosii tosi veikeitä ajatuksii, mitkä on pakko saada jakaa kaikkien kans. Ymmärrän, jos lopetatte mun blogin lukemisen tollasten ihmeen randomjuttujen takia. Ei se teiän vika oo, että ei kiinnosta ^^ Mut tämmönen oon. Hyväksykää se. Hah. Niiku siinä Bruno Marsin biisissä; Girl you're amazing just the way you are ♥ Jee.

Tuol ulkona sataa ihan kohtuuttoman paljon ♥ !! Ihmiset on tosi ankeita feisbuukissa jaja Haribon lakurulla on aika herkku :3

Saanko mä hakata sut haarukalla? :'c

_________________________________________________________
 Hey guys!
I ate sushi today. Oh god how much I love it ! ((((:::: I went to the Kiasma also and the exhibition was just amazing. You should go to check it. Um, we had sauna today and after that we ate our dinner; self made fries and grilled toasts. Yumm !!

2 comments: