23 April, 2011

Who is going to win this game ?


This shit kills me. I can't handle all this. Mutta siis. Hauskaa on, täällä Helsigissä. Pienet ongelmat eivät vaikuta tähän pienimuotoiseen lomaan, ei. :) Onneks. Muuten I would be dead mut ihmisiähän se ei kiinnostaisi, ei sitten ollenkaan.
Tilanne vois mennä ohi. Nyt. Menis heti paremmin.
Mutta.... TÄllä hetkellä ei enää paremmin voisi mennä ! Suklaamunia ja saunaa, omnomnomnom. Pikku taistelut ei vaikuta just nyt mun elämään AT ALL ! Haha. Luckily.

Tää on se biisi mistä tulee äärettömän hyvät fiilikset :D !! Jos ei tästä tuu hyvälle mielelle nii ei sit oikeesti enää mistään ! Huhhuh. Parasta, ja vielpä Ranskasta ;)

Google.fi/images (Pandora)
Mitäsmitäs. Tänään on käyty Tervasaaressa pelleilemässä leikkipuistoissa. Kyllä, minäkin siellä keinussa heiluin. Jäätelökausikin tuli avattua Mövenpickin suklaalla ! c(: Omnomnom! Oli muuten taas astetta parempaa, yum!
Suloinen Patricia sekoitti Kristian Meurmanin elämän "Voi tätä isän onnea" Kivaa ::DD Söpönen lapsi on joo, mutta kuva puolialastoman isukin kanssa oli hieman järkyttävä. Jotain rajaa ehkäpä?! ._. Säästelkää herkkiä ihmismieliä! ::))

Missäs merkeissä teidän Vappu muuten menee?
Viinaaviinaa ja autokolareita. Joo, ihan kivalta kuulostaa :''D Mitäs ite teenkään.? Varmaan lähen  Hesaan, taaas! Mutta täällä on oikeestaan ihan jees olla :: ))

Onko tässä maailman kamalin Beyonce-tanssi?
Oivoivoi ::DD Ei oikein tiedä itkeäkö vaiko nauraa ! Kyyneleet tosiaan tulee jokatapauksessa silmiin. Huhhuh.
Ja kyllä, mulla on hulvattoman hauskaa täällä !

Tästä ei enää bikinit kamalasti pienene !!
Miks musta näyttää paremmalta, jos tissit pidetään piilossa sitten kuitenki? Kyllähän miehet nyt tommosista tykkää ;o Mut silti.
Alallalalalallalaaa ! Kello kohta puoli 12, voisi mennä nukkumaaan. Huomenna pitää herätä aikasin, koska tänne tulee kaksi pientä noitaa, jotka hiipii aivan hiljaa, oven taakse oottaen karkkia :''D
Yeah ! Ja sunnuntaina saa munaa, suklaamunaa ! Kuiva juttu oli. Mignon-muna oli muuten ihan hyvä o.o Harvemmin semmosia yön mut nyt toi kyllä maistu ! H0h0. Tiiättekö muute niitä Maraboun suklaamunia, missä on sisällä semmosta ihanaa kremejuttua ?!

Uijui, ne on niiin hyviää ! Syötiin tnään semmoset jälkkäriksii ! Omnomnom, tänään on ollut niin paljon kaikkea hyvää ja ihanaa !
Mulla on kamala nälkä : D Vaikka me kylläki vasta syötiin, hmmmmm. Voisin haluta hieman limsaa ja suklaamunia. Mutta, munat on sunnuntaille ja limsa huomiselle (veikkaan). Mitäs sitte pistäis suuhun. Tucsuolakeksejä en ehkä jaksa ottaa, jotain kivempaa... MITÄ !? ^^
Jos vain olisi Maraboun suklaata.... No mut huomenna viimistää on ! : D Käyn kaupassa ostelemassa 8))


Tää hiiri pomppas sillei jännästi jonnekin :D Ja unisena en jaksais sitä ettiä mitenkää ihmeemmin ! Nyt piakkoin nukahdan, hups !  Voisin harkita nukkumaan menemistä siiis. Huomisiiin puput !

No comments:

Post a Comment