27 April, 2011

Oh how much I love all these free periods

Nyt tekisin semmoisen tempun, että kopioin kaverin vihkosta hissan muistiinpanot, kun tuli eilen nukuttua pommiin ja myöhästyttyä muutamalta tunntilta, ops. Not a big deal, koska mä hoidan tän viimisen jakson kunnialla ja hyvin arvosanoin kotiiin ! Hah, see you in university, suckers ! Mutta kattokaapa, ku minä lähdenki yliopistooon :''''D Mua ei siellä välttis nähä kuitenkaaan ^^

Ja oikeasti. En tiedä enää ollenkaan, mikä musta tulee isona. Jotenkin kamalan ahistavaa, vaikka oonkin vasta 16vee. Ei tän ikäsenä vielä tarvii teitää tulevaisuudesta melkein mitään.

Tän ikäsenä voi toki joo tietää tulevaisuuuden ammatin, mut ei kaikki, eikä tarviikaaan ! Aikuisten ihmisten (opojen, opettajien, vanhempien, ymsyms.) ei tarvitse, tai ei saa painostaa nuorta valitsemaan ja tietämään tulevaisuutta, ennennkuin tämä itse on siihen valmis. Hyvät päätökset syntyy ajan kanssa, eikö?
16vuotias nuori on vielä lapsi. Ja tässä iässä tehdään eniten virheitä, joista opitaan. Nyt on hyvä aika lukea yleishyödyllisiä aineita (lukiossa), kuten psykologiaa. Ja tottakai kaikki pakolliset suoritetaan. Tulevaisuuden haaveet rakentuvat pikkuhiljaa.
Koulukaan ei aina mene sillei miten olisi alunperin toivonut ja odottanut. Mutta siihen liitty se oma aktiivisuus. Jos luet ja haluat pärjätä, luet ja tulet pärjäämään. Jos sinua ei kiinnosta ollenkaan mikään koulu ja lukeminen, et myöskään pärjää. And that's it. No exceptions. Jes.


Näkymä Victoria Peakiltä
Kohta olisi muuten lähtö Hongkongiin, enää neljä ja puol viikkoa! ;o Niin upeeta! Jännittää taas astetta enemmän, vaikka pääseekin lentokoneeseen. Lento kestää sen 10 tuntia suunnilleen jaja tottakai meillä on Joonaksen kanssa yölento. ;) The best. Ja kun lähetään me nähdään Helsingin upeet valot :''D Ei, mut kaikki näyttää upeemmalta pimeellä! Jotenki. Muistan ku käytiin Kyproksella, ja lähettiin sieltä yöllä, ja lennettiin turkin yli. Ne valot ja kaikki ! Uijui, can't wait !!

Hei mä meen nyt lukemaan historiaa, jes !
See you sooon, pus !

No comments:

Post a Comment