18 April, 2011

hell yea!

Koulussa on kiva olla hieman ylimääräistä aikaa :'''D Tänäää on sinänsä jännäpäivä. Hengaan koululla, vaikka ei ole koetta, huh ! Mutmut siis Tiitu ei mee treeneihi (näin ymmärsin) ja me tehdään yksi hauska juttu, jeee ! Saa nähä mitä tapahtuu sit sen jälkeeee !

Oli muuten ihan ok vkonlooppu tossa. Muutama paska leffa katottiin ja syötiin. eikä nukuttu yhtään. Nukkumaan meno oli siis eilisen päivän kohokohta yoyoyo ! Katottiin siis "A nightmare on Elm street" (2010), "Twilight saaga: Epäilys" (2010) jaa "Ottolapsi" (2009). Ei mitään maailman upeimpia filmauksia. Veri oli ensimmäisen ja jälkimmäisen leffan pääelementti selvästi. Huh, oikeeesti. Elm streetkin herätti pienoisia epäilyksiä sen ikäluokittelusta.... Muka K-18 movie. Na'aa ! Olisin näyttänyt sen leffan mun 13vee pikkubroidillekin ! Hah :D Mutta tällaset leffat tsekattiin. Ei mitään upeaa. Loppuaamu oikeestaan lagailtiin sitten kivasti sängyllä maaten, ehh....... Illasta (sunnuntai jo) iski ihme ahistus itkuraivari mutta se meni ohi, ku oli oikeet tyypit onlinessa, kun ei ollu muuten mahollisuutta puhua niille!. thanks ::))  Tällane letkee vkonloppu, mites teillä?
Ohessa muutama kuva, sponssaa Goooooogle. Epäilyksestä en ees laita kuvaa.

Oli muuten upeaa tänään herätä seiskalta ja mennä tsekkaamaan mun sebastianin avainten location. Hah, tiesin, ettei iskä voi pitää niitä poissa multa, kun vaan sen yhe illan verran 8)) Löysin ne nimittäin suhteellisen helposti malkjakon takaa. Olikohan iskällä ees tarkotusta piilottaa niitä? jos oli, niin huonoon paikkaan oli ne laittanu :: DDEn tiiiä mikä mua vaivaa ! Haluaisin kahvia. ._. Ensimmäistä kertaa elämässäni haluan kahvia ! Huhhuh. Mutta pysyn edelleen mun periaatteessa;
kahvia vain Latten muodossa c(;

Pystyy muuten torkahtaa kesken kirjottamisen, h0h0 ! Maha huutaa ruokaa mut heti, kun ajattelen ruokaa, alkaa oksettaa... Normaalia? Ehkä. ;D Tein muuten havainnon; en oo syöny kunnon ruokaa nytten 48 tuntiin ! Ei mutenkään hyvä juttu. Ihmiselimistö tarvii ruokaa ja juomaa (juomista oon kyllä saanu, eilenki join 1,5 l vettä) elääkseen. Mutta nyt ei vaan oo nälkä. Tuuperrun kohta, ja ketään ei kiinnosta. Yllättävää NOT.

Pyörtyminen nyt ei ole kivaa. Etenkään, jos ei ole kypärää päässä tai muita suojavarusteita. Sattuu, kun tippuu kivitetylle lattialle, nimimerkillä(........entinen huora, MITÄ) Oli sekin isko ! Nomutta ei näytä kivalta jos pidät toppia niin että sun rintsikat näkyy. Oikeesti ! Tissit piiloon ja hyvä tuleee, ehkä ! ::))
Nyt oikeeesti arrrrr. Tiitulla alkaa koe klo 13 (NORSSI). Ootan ehkä siihen asti. Sitten se tekee koetta sen kaks tuntia, ootan siihen asti että nainen pääsee poiiss. Sitten ajetaan samaa matkaa kotiin ! :)) Iiiihan kivaa !
Haluan ruokaa ja juomaa ! Hyi iu, en. Tai haluan mut en ehkä pysty syömäään. Ihme olo ollu nää edelliset 24 tuntia ! Ehkä tää menee ohi ajan kanssa : ) Hyi yäk, oksettaa. I'm gonna get trough this. Yea, sure.

Tulipas tästä pälätys. Mutmut. See you soon tyhmät ;)

No comments:

Post a Comment