18 February, 2011

feeels better

Aina ku hieman vaihtaa blogin ulkoasua, tulee kivempi fiilis ja tekee mieli jopa kirjoittaakin tänne jotain. Kuvan löysin omista hutiotoksistani. Eh. Muokkasin Picnikillä (netissä: picnik.com).. Hyvä ohjelma muuten on. Ilmainen eikä tarvitse erikseen latailla mitään :3 Tykkään jo sen yksinkertaisuudesta. Jei.!

Mua ärsyttää suunnattomasti, kun en ole paljoa kuvaillut. Okei, kuvailin vanhojen tanssi parit 2011. Hienoja pukuja oli ja kamapauksia. Meikkejä en nyt kamalasti ehtinyt kameran läpi tsekkailemaan. :) Sanoisinko, että tämän vuoden värivalinta oli selvästi sininen. Mukaan mahtui toki punaista sävyä ja keltainen shot in the arm.

Vanhojen Tanssit 2011
Mieletön tämä näin. Kummituksen ja maman kommentti oli aika osuva; oikea prinsessa. !
Ens vuonna menen sitten uudestaan leikkimään kamalaa paparazzia ja taltioin muistikortille talteen kaverini samanlaisissa puvuissa.. Tai ehkä jopa upeammissakin ;) Who knows?

-30 asteen pakkasissa meidän yorkit ei tarkene !
Yorkit aka. meidän ihanat lainakoirat (siskon koirat) tykkää olla ulkona hyvällä säällä. Hyvällä säällä tarkoitetaan nyt semmoista -15 astetta pakkasta ja aurinkoa. Suojalla et saa näitä tyttöjä ulos. Sateella täysi mahdottomuus ja überkylmässä tassut jäätyy. Hyvin valikoivia yksilöitä nämä ihkut. !

Kesä -10
Kesä voisi tulla jo. Kesää ikävä tämmösen pakkasen keskellä. Onneks aurinko paistaa jo ihan kivan lämpimästi : ) Kohta lumetki vois sulaa, et pääsis skootterilla ajeleee. Kuudenteen jaksoon mennessä olis teiden hyvä olla jo sulanu, koska sillon joudun kivasti ramppaamaan kahdesti kesken päivän cygnaeuksen lukiolla. (Itsehän siis vietän ihanat lukiovuoteni Sepän lukiossa.)

Helsinki -10
Juuri ennen kuvan ottoa Helsinkia riivasi kamala ukkonen ! Minä hypin hysteerisesti sohvilla siinä vaiheessa. Pelkäsin aivan älyttömästi. En tykkää ukkosesta yhtään. Etenkään jos salamoi ja jyrähtelee aivan siinä olemuksen päällä. Aijai. Sulkin kaikki ikkunat ja ovet ja laitoin verhot kiinni ja jäin hytkymään yksikseni lattialle peittojen sisään.... Ja datasin, kiiiiiiiiiitos läppärin ja langattoman ^^

Hei, kerron teille hiuka mun sweet sixteeneistä. ;) Ja tosiaan. Ajankohta niillä oli se kesäkuu -10, mut ei anneta sen haittaa.. En vaa oo koskaan oikein jaksanu lisäillä kuvia tai mitäään. En voi edes linkittää tähän sitä varsinaista postausta, koska poistin vuodenvaihteessa kaikki viime ja sitä edellisen vuoden jutut. Ihan tyhmän tempun tein kyllä. ;;(( Ehkä sit ens kerralla muistan olla fiksumpi :3

Minna miss you !
 
Mukana Eve, Nikke ja Arttu.! Artulla oli vielä kipsi !! ;o

Joo, Janika. Isoista ikkunoista on kiva katella ulos :3

Päivän juhlakalu, moi. Ei otettu paljoo !

Nope, Saarakin pysyi kohtuun rajoissa (;

Emmistä en osaa nyt oikein sanoa. Kanto omat mukanaa? ;o

Mun kamera ja iPODkajarit oli kovassa kulutuksessa !!!


Jebs, Justin Bieber soidessa, mums. Boys liked! ;)
Kova meno, pääidea oli syöminen ja juominen. Ulkona pallottiin ja jäätiin lukkojenkin taakse, ehhh ........... Mutta näitähän sattuu vain niille ihanille ja viisaille.! (; Kaikki kiva ruoka meni, onneks. Olisin lihava löllöpylly, jos jotakin olisi vielä siitä määrästä jäänyt mulle itelleni. Onneksi bailuissa oli kaks isoruokahaluista miestä ::))
Loppuvaiheessa meni meni siihen, että ihmiset lähinnä lusmuili ja röhnötti penkeillä, soitti GHta tai kuunteli JBtä ja joi....... Fanta oli se.
Suklaa oli se mitä suurimmaksi osaksi sain. Nomnom. Nekin meni suht nopee, kuukauden sisään kuitenkin ;o Mutta löllöt lähti juosten ::)) muahhhahahahahhhahaaa !

Ens kertaaaaan. Voisin kuvailla supersexyn talvivarustukseni ;;)) Monta paitaa päällekkäin-periaatteella mennään!

No comments:

Post a Comment