09 January, 2011

walking zombie

Äidinkielen vertaileva kirjotustyö ja kuva-analyysi täysin kesken. Eilisen päivän käytin kokonaan niiden tekemiseen, enkä edistynyt melkeinpä ollenkaaan!. Kauheen ahistavaa. Tänää jatkuu sama juttu. Kuhan saan tämän frendit-jakson loppuun, (;

Toivottavasti Tiitu pääsee auttamaan, koska itse en osaa kunnolla tuottaa yhtenäistä tekstiä. Kuva-analyysiä olen saanut jo hieman tehdyksi. Itse teksti puuttuu vielä. Mutta ajattelin jättää ylimääräiset konseptiversiot pois, koska Räihän mukaan palautus on tärkeintä. PALAUTUS AJOISSA.! Eli hieman huonoa tekstiä saa hän sitten huomenna postilaatikkoonsa.
Jos en saa vertailevaa kirjotustyötä tehtyä, keksin jonkun tosi osuvan tekosyyn tähän! : D
Tein kyl niin väärin, ku jatkoin äikän kakkoskurssin loppuun! Oisin voinu hyvin jättää kesken ja tehä senki joskus ihan toisena kertana! Ei ois tarvinu "tehä" tehtäviä lomalla, koska se ei ole yhtään hauskaa! Lomalla yritetään unohtaa kaikki kouluun liittyvä, mutta mulla se ei oikein ollut mahdollista, koska äikän työt kummittelu mielessä koko joulun! Pah. Kiitos RÄIHÄÄÄ.!

Justin Bieber on muuten sittenkin ihan suhteellisen hyvä! Semmosta perusnuhrumusaa, jota kuuntelee silloin tällöin, ennen nukkumaanmenoa. Bieberin biiseistä tulee semmone semihyväfiilis. Nii, ei tietenkää yhtä hyvä, kuin esimerkiksi Adam Lambertin biiseistä, semmosista popitusbiiseistä.. : )

Ja sitä paitsi, Justin Bieber on söpö! (; Varmaanki karkais ja piiloutuis viemäriin, jos minut näkis!

Hei, olen köyhä opiskelija ja syön fitness mysliä kuivana, ilman mitäään! Nomnom.... ^^ Onpa tosi hyvää! Kyllähän iskä ja TUMH teki tuolla ruokaa; ranskiksia.. Mutta ei ne tietenkää mulle tarjonu! Eivät edes kysässeet, HALUANKO... --' Niin perus.

Kävi muuten mielesssä sadistinen ajatus. Olisin toki voinut olla laittamatta kuvia tähän postaukseen, jolloin tästä jutusta olisi tullut vain tympeää tekstiä jota lukea, ei mitään katseltavaaa, kuin vain kuivia kirjaimia. Pyh.

B is raving! Help me! ;( Nomutku oikeesti olen zombie, ruma ja pallo! Kukaan ei voi sanoa vastaan. Ei ainakaan ne, jotka mut tuntee!

Pyhpah.

emma

1 comment: