07 January, 2011

inception

Eipä oikein ole tullut laiteltua mitään kuvia sitten... latten. Voisi olla aika.
Tämän päiväistä asua... Äidin mielestä suhteellisen normaali asu. Iskä oli erittäin yllättynyt asuvalinnastani, muilta en sitten pahemmin kommenttia ole saanut.


Perus valkoinen pitkähihanen H&M, 15,95


Anteeeeksi, valaistus hieman kusaisi. Mutta housuisssa toimmoiset aika veikeet vetskarit (edessä yksi ja takana kaksi takataskuissa). ONLYn housut ja hintaa olisikohan ollut 39,90 :)


Liivi henkilökohtainen lempparini nytten. Kuten kuvasta näkyy, edessä napitus. Takana selkämys on säädeltävissä, jos vaikka vyötärö olisi kapeampi. H&M ja hintaa en osaa nytten sanoa.

Valaistus on huono. ILTA ON HUONOINTA AIKAA OTTAA KUVIA MISTÄÄN. Valotusaika on liian pitkä ymsyms. Värit on joissakin tilanteissa ihanat mutta tämmöisissä perusnuhrukuvissa ne pissahtavat... PAHASTI. Flop.

Tässä samalla kirjoittelen hieman tarkempia yksityiskohtia päivästä omaan henkilökohtaiseen päiväkirjaan. EI ainakaan päivä unohdu :))

Viikonloppuna olisi tarkoitus kirjoittaa äidinkielen vertailevan kirjoitelman, johon sain lisäaikaa loman verran (eli 2,5 viikkoa!) . Palautus on siis 10.1.2011. Kivakiva. AIniiinjoo! Tehtävänä on myös kuva-analyysi. Ja en ole vielä edes tsekannu sitä kyseistä kuvaaa ^^ Hyvin lähti tämä vuosi. Mutta oikeasti ajattelin ryhdistäytyä tossa koulun käynnissä. Tähtäimessä nimittäin senlaiset ammatit. Graafista suunnittelija ja tradenomi kovassa kamppailussa keskenäään päässäni. Eh. Yhtenä ajatuksena oli, että lukisin eka itseni graafiseksi suunnittelijaksi, minkä jälkeen hakisin töitä kyseiseltä alalta. Ja jos töitä ei löytyisi hyvin, lukisin itselleni toisen ammatin; tradenomin. Tiedän, opiskelu vie aikaa ja rahaa. Ajattelinkin pitää välivuosia ja tehdä töitä. Töitä kaupankassalta, vaateliikkeistä ymsyms.. : ) Saa nähdä mitä tulevaisuudeltani saan. Toivottavasti en pelkästään pelkkäää pa**aa.! ^^

INCEPTION. Tämän illan leffa. Leonardo DiCaprio. Can't wait! (;

Leffa loppu ja kellohan on 11pm. Leffa alko siiinä puoli yhdeksän aikaaan. Inception oli oikein ovela filmaus. Jännittää sai loppuun asti.! SUURI PLUSSA SIITÄ, koska on ärsyttävää, jos kaikki kivajajännä tapahtuu leffan keskivaiheessa ja loppu on semmosta ärsyttävää liirumlaarumia.. Eli tämä oli leffa minun makuuni! (: Ja olihan siinä Leonardo DiCaprio!
damdidamdam.... Voisin mennä jo nukkkumaaan! : ))) tired already, uuus ennätys hei : D

HUOMENNA ALOTAN TEKEE ÄIKÄN TÖITÄ, KOSKA NE ON PAKKO SAADA MAANANTAILLE VALMIIIIKS!

Mut nyt ois aika mennä nukkumaaan! Sweet dreams !

emma

No comments:

Post a Comment