25 January, 2011

Tutorointia 25.1.2011

.. Ja pää hajoaa ihan kohta taas käsiiin! Voisin nukkua vaikka viikon putkeen nytten! Ei vaan jaksa kaheksan ja seitsemän tunnin päivä koko ajan! Ens jakso siis tulee olemaan pelkkää helvettiä! Eikä. Auttakaa joku! Väsyttää aivan liikaa, on joku perkeleen nuhatauti taas päällä ja sitten muutenkin kaikki vähän pissii. Nukahtelen tunneille (hissa ja fysiikka pahimmat!), kaikki opetus menee ihan ohiyliali. Pitää kotona lukea aivan äärettömän paljon itsekseeeen. Mutta, jos käyn ulkona. Hihi, piristyn hetkellisesti ja taas väsyn. Eli pitäiskö mun olla koko ajan ulkona? Ehkä, mut siellä on kylmä ja pimee!

"Tönäse mut alas kalliolta, mereen. Sillei, etten enää ikinä koskaan nouse pintaan, ok?"

Miksen enää vaan jaksa olla ees pystyssä.? DEATH! Ja vittuakos ketään kiinnostaa. Huomenna enkku hissa hyppy tukiruotsi, jeee. Tukiruotsissa jaksaaki olla, ku siellä on helppoja asioita, joita kuitenki pitää mun vielä harjotella :)) En jaksa. Vaikka menisin yheksältä nukkumaan, se ei auta ollenkaan yhtäään mitenkäään! Iih. Ja nyt tää mun postaus kuulostaa pelkästää 97angtille, sori. Oonpa taas kerran alentunu sellaselle fuckin' tasolle. Moivaan porukoille. Nyt jos kaikille sopii, meitsi menee suihkuun, tuhkehtuu omaan yskäänsä (mikä on jo suoranainen ihme) ja tulee zombeilee sen jälkee teiän kivoihin pihoihin! (ja tämä kaikki tapahtuu ennen klo 8pm)

Klo 8pm.
Taistelen. Kameran kanssa. Se ei suostu ystävystymään mun koneen kanssa. Damn. Mitäpä tekisin? Kumman paiskaan seinään? Vai etinkö suosiolla sen usbin?

No comments:

Post a Comment